Head Sport Basketball


Head Sport Basketball е приятна баскетболна игра с удивителни дизайни и тестване на AI съперници. Положете доблестни усилия да придобиете резултати срещу вашите съперници и да спечелите мачовете!

Спортните глави играят някаква топка. Пригответе се да вкарате един и същ брой фокуси, колкото можете за момент. Съберете катализатори, докато играете! Спортни глави: Шампионатът по баскетбол е огромна мярка за забавление и още едно изключително заглавие от страхотното подреждане на Sports Heads.

Използвайте клавишите на конзолния болт, за да преместите своя герой и използвайте клавиша за интервал, за да замахнете с ръка, за да ударите b-топката - опитайте се да предвидите пътя на топката и да преместите основната си част в положение, за да получите идеалния удар. Не забравяйте да опитате да ударите b-топката в катализаторите за някои готини награди, например по-голяма топка или дори мъгла, която замразява развитието на вашите съперници! Стъпете на корта днес и опитайте да вкарате няколко кошчета!