Dynamons World


Основни животни се носят в пещерите и задънените гори, така че внимавайте! Бихте ли успели да ги хванете и подготвите всички в Dynamons World? Добре дошли в живата вселена на странни джобни зверове, които имат основни сили и изключителни нападения. Съберете собствените си Dynamons и се бийте с други, за да ги добавите към вашата група. С легитимна подготовка и упражнения, всички ваши животни могат да се превърнат в експертен претендент!

Отидете на енергична екскурзия в Dynamons World, където се опитвате да хванете и подготвите широка гама от малки джобни зверове. Започнете своя опит, като изберете своя абсолютен първи Dynamon! Вижте колко е очарователно! Кой може да си представи какви сили имат тези малки същества, въпреки очарователния им вид? Имайки място с един от 5 различни вида, всеки Dynamon има определени недостатъци и качества. Например, водният тип Dynamons е непроницаем за вреди, причинени от огън и сенки Dynamons, но те ще получат допълнителна вреда от нападенията на растителни и енергийни видове Dynamons. Докато напредвате през нива и зони, ще изпитате различни видове животни с променящи се нива на сила. Внимателната дисциплина води до обещаващи резултати! Можете да засилите джобните си зверове, като печелите битки с тях. На определени нива на сила ще откриете нови способности и нападения. Имате нужда от повече колеги? Можете да получите диви Динамони, в случай че намалите тяхното благосъстояние по ограничен начин. Когато ги получите, те ще станат част от вашата група и можете да ги използвате в битки срещу други диви динамони и капитани на Димон. Вие не сте единственият треньор на планетата! Има много NPC, които ще ви преместят в битка! Не можете обаче да получите техните Динамони. Dynamons World освен това има много страхотни акценти за мултиплейър! Можете да посетите терена и да се биете с различни играчи от цял ​​свят. Уловете всички разнообразни динамони, които съществуват, и станете победител на терена! Печелете битки и изравнявайте своите Dynamons с целта, която можете да превърнете в най-добрия треньор на Dynamon някога!

Dynamons World е завладяваща игра с опит за активност, която ви поставя в работата на Dynamons асо! Хвани и събери много Динамони и ги тренирай, за да станат по-приземени, по-силни! Hotshot вашето прекрасно май, докато се биете през различни етапи, получавате различни видове Dynamon и следвате епично преживяване в необикновена далечна вселена, заредена с тайните на невероятните Dynamons! Можете ли да ги съберете всички и да стигнете до финала на вашата екскурзия?