Radiance Hearts


Radiance Hearts е лека игра със сценична легенда. Участвайте в двуизмерната игра за странични дейности, в която светлинните легенди Лайт и Луми се осмеляват да излязат заедно, за да спасят света от мъглявината. Играйте като Светлина и Луми на екскурзията им, за да спасите света от мрака.

Radiance Hearts е игра за платформинг, в която можете да се справите с 2 героя с различен капацитет.

Пригответе се за вълнуващо изживяване в Radiance Hearts! Този път трябва да поемете работата на Светлината, добре познатия Герой на Светлината, който всички обсъждат, и Луми, малко животинско светло животно, формовано с въздушен джоб, докато се обединявате, за да защитите света от полумрака, който го заля.

Забавлявайте се много в това очарователно изживяване на сцената на 2D гатанка и разберете как да запечатате мъглата, преди да отмине точката на връщане. Преминете през тесни зали, заобиколете широк спектър от етапи, разберете как да понесете забележителни пречки и съберете невероятен меч, за да се изправите срещу екстремни врагове на екскурзията си. Всеки герой ще има изключително подреждане на капацитета, който трябва да използвате внимателно, приемайки, че трябва да завършите ефективно своята централна цел. Направете някои невероятни спомени с прекрасно планирани и омайващи герои и участвайте в този мистериозен свят. Най-добър късмет..