Dynamons 7


Посетете Tall Pines, за да съберете и подготвите естествени зверове в Dynamons 7! Тези животни са силни и хората очакват да станат командири на Dynamon. Само най-способните хора биха могли да подготвят най-впечатляващите Динамони. Бихте ли могли по всяко време да демонстрирате своя опит?

В момента, в който започнете екскурзията си, Jovani ще ви помогне да научите основите. Той ще ви заеме Dynamon, за да се запознаете с механиката на битката, и след това ще ви позволи да изберете своя собствен начален Dynamon. Като начало вашите зверове просто ще знаят основните атаки, но докато ги обучавате и изравнявате, ще отваряте нови движения! Увеличаването на вашите Dynamons ще разшири техните детайли и ще ви награди с различни промоутъри. Във всяко ниво на ръководството ще изпитате различни зверове. Използвайте картите за нападение в долната част на екрана, за да изберете нападение. Когато навредите на зверовете достатъчно, можете да се опитате да ги хванете. Ако приемем, че вашият Dynamon бъде смачкан, можете да изберете друг, за да продължите да се биете. За да имате силна група, трябва да имате Dynamons, като се имат предвид всички неща. Всеки компонент има защити и недостатъци. Продължете да изследвате света и положете честни усилия да се превърнете в най-талантливия вожд в Tall Pines! оценявам!

Добре дошли в Tall Pines, където вашето начинание с динамични Dynamons е готово. Съберете и подгответе силни зверове и завладейте земята в Dynamons 7.

Още един забележителен пасаж към интернет базираната игра за събиране на зверове, Dynamons 7 подчертава два нови региона за изследване. Вслушайте се в указанията на внимателно подготвения специалист по Dynamons Jovani и оставете още едно мистериозно преживяване, за да се превърнете в истински командир на Dynamon. Изберете начален Dynamon от трите основни компонента; Фларион за Огън, Лампион за Вода и Fenecorn за Природа. Борете се с посоката си през нивата и хванете зверовете, които ще ви помогнат по пътя. Създайте група от силни зверове и опитайте множество изключителни динамони като Crocynos, Cybeenyx, Aragonyx и Huango и ги пренесете във вашата група, ако е възможно. Запознайте се с механиката и се потопете по-дълбоко в широка гама от разнообразни движения за нападение и защита, които вашите зверове могат да правят. Свържете се във вълнуващи битки 1 срещу 1 и бъдете суперзвездата.

Играта подчертава еквивалентния кръг на интерактивност, възхитителния дизайн и механиката, проследена в минали заглавия, но предлага очарователни нови региони, нови зверове и нови способности. В случай, че обичате поредицата и побеждавате игрите на Dynamons поотделно, тогава тази игра ще бъде необикновено разширение към вашите постижения.