Master Chess


Играйте шах онлайн в Master Chess! Тук можете да играете куп примерни предварително опаковани игри, включително пулове и шах. В случай, че ви се наложи да изиграете рунд на шах, оценете тази видна онлайн форма на програма. В това заглавие можете да играете три отличителни режима на игра и да изпробвате способностите си.

Тази игра може да не се поддържа от шахматната лига, но противниците на AI са дълбоко надарени. Освен това можете да играете срещу феидски противници от цял ​​свят в необикновени интернет игри. Достъпни са придружаващите режими на игра:

Тези отличителни режими на игра ви дават невероятна адаптивност. Ако това не е твърде много проблеми, имайте предвид, че съперникът на ИИ е много обезпокоителен - ако приемете, че очаквате разходка в центъра за отдих, преосмислете! Трябва да се стремите да надделеете този фалшив съперник и дори може да загубите!

Най-страхотният аспект на тази игра е без съмнение непрекъснатото взаимодействие в мрежата. На кое друго място можете да влезете и да играете шах срещу играчи от цял ​​свят? Рамката за производство на мачове е бърза и завладяваща - в случай, че имате нужда от бърза игра, можете да започнете бърз мач. Това ви задава произволен играч.

От друга страна, можете да играете шах онлайн в персонализирани мачове. Можете да направите своя собствена игрална стая или да отидете заедно с някой от работниците достъпен. Това предполага, че можете да организирате игри и състезания с вашите спътници, обикновено прости.

Инструктираме да научим гайките, свързани с шаха, преди да играем в мрежата. Когато играете, се представят различните движения, които всяко парче може да направи - така че не можете да предприемете действие извън базата. Всеки ход е на часовник, колкото и да е, така че трябва да мислите бързо!