Tangle Master 3D


Вероятно ще разплетете цялата въжета, за да завършите всяко ниво в тази забавна онлайн игра с гатанки. Преместете въжетата наоколо, докато ги изведете в правилната зона, за да преминете всяко предизвикателство. В светлината на основната игра за приложения, можете да играете този 3D вариант онлайн за нищо, без да е необходимо изтегляне.

Просто сортирайте подходящо организираните въжета и разплетете всички по график!

Спомнете си, че по същия начин имате ограничени ходове, за да завършите нивото, така че се съсредоточете около неговата материална наука и не се опитвайте да спрете! - добре, може, но не подчертавайте, че имаме много спонсори, които да ви помогнат по пътя

Харесвате ли мозъчни игри и въпроси? Ето най-добрата 3D игра за подбуждане на психика някога! Присъединете се към 100 милиона играчи, доминиращи възел и куп!

Това е труден, но наистина забавен мозъчен пъзел с лесни за игра контроли. Просто сортирайте подходящо организираните въжета и размотайте въжетата по график! Спомнете си, че допълнително имате ограничени ходове, за да завършите нивото, така че се концентрирайте около координиране с цветове, сортиране на въжета и разкопчаване на въжетата.

Tangle Master 3D прилича на засенчващ пъзел, трябва да сортирате и съчетавате нюанси на въжета и щифтове. В случай, че спрете, имаме много организатори, които да ви помогнат по пътя :) Можете да отрежете въжето или да взривите бравите.

Две въжета е лесно! Досадете на ума си, отпуснете се и оценете играта

Три въжета ви правят експерт по игри, 3D Tangle Master! Нито един куп не може да ви задържи!

Четири въжета "утрояват" вашите добри времена! Леле ти си виртуоз!

Вярно ли е, че сте подготвени за експертен тест? Елате и оценете тази игра с гатанки! Много уникални нива, променени акценти и изключителни състезания в края на седмицата!