Lucky Looter


В Lucky Looter се пригответе да се промъкнете и да проникнете в къщи! Като може би най-добрите и фини мами в града, вечерното време е точката, в която работите. С такива безброй къщи с ресурси наоколо, никога няма да откажете полезна отворена врата. Какъв брой къщи бихте могли да разграбите, преди да бъдете заловени?

Всяка от къщите е незапълнена и кой осъзнава къде са собствениците? По-добре да не седите бездейни с въпроси и при равни други условия, влезте в един от тези домейни, за да получите каквото можете! Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като вземете всички достъпни статии в тях, без да бъдете заловени. Да си престъпник не е просто, но контролът на тази игра е! Трябва ви само мишката, за да играете тази игра. Щракнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете. Щракнете и плъзнете мишката около екрана, за да преместите човека. В момента, в който се приближите към нещо, вие впоследствие ще го съберете. В най-високата точка на екрана можете да видите лентата си за подобрение. Събирането на всяко едно от нещата на ниво изпълва тази лента напълно. Вие набавяте звезди, зависими от това. На определени нива ще изпитате монитори. Те имат специфичен курс за гледане, показан в розово. Избягвайте от прожекторите им, но в случай, че това е неизбежно, спрете да се движите, за да прикриете под калъф.

Fortunate Looter е забавна интернет игра, в която ще играете като престъпник. Вашата цел е донякъде ясна - трябва да нахлуете в къща, да вземете възможно най-много неща и след това да навлезете още веднъж в колата си. Колкото повече неща вземете, толкова повече звезди ще придобиете, така че ще се радвате добре. Главното ниво ще бъде достатъчно основно, но на следващото ниво ще има ченге, от което ще трябва да стоите далеч, тъй като той ще се опита да ви вземе. Бъдете предпазливи и се опитвайте да останете в сянка. Играта също може да се играе по телефона, така че, моля, опитайте!

Опитайте се да ограбите всяка работа, без да сте били придобити. Тествайте кармата си, докато се опитвате да грабнете колкото се може повече статии, за да можете да завършите всяко ниво. В светлината на добре познатото приложение, тази онлайн адаптация е сравнително забавна. Продължавайте да грабите и стойте далеч от улова, докато не завършите изцяло трудностите.