Garage Car Parking Simulator


На практика всички шофьори, живеещи в огромни градски райони, са изправени пред проблема с напускането на превозни средства. Днес в новата игра Симулатор за паркиране на гаражи ще помогнете на водачите да напуснат автомобилите си. Ще я видите преди паркинга, в който ще бъде намерено вашето превозно средство. Трябва ловко да управлявате превозното средство, за да шофирате по определен курс. Към края ще видите необичайно характеризирано място. В него трябва да поставите превозното средство.

Спирането в голям град е истинска мигрена за всички шофьори. В интернет играта Garage Car оставяйки Simulator Game можете чрез и чрез обучение на вашите напускащи способности. Трябва да извадите автомобила от мястото за паркиране, да карате по определен маршрут и да паркирате автомобила си още веднъж. Ще получите фокуси за това.

Точно ли е да се каже, че сте раздразнени от всички сравнително настроени спиране на игри, които се нуждаят от отлични илюстрации и уникалност? Предвиждате ли да имате друг и разумен автомобил, който да остави превозното си средство толкова много както ти трябва? Добре дошли в друго време на напускане на твърди превозни средства: Симулатор за паркиране на автомобили - Игра за паркиране на гараж 2019. Това е детската стая на Едем за хората, които се нуждаят от спиране. Играйте тази страхотна игра навсякъде и отворени превозни средства, като се намесват автомобили обърква в практически превозни средства, оставяйки 3D игра. Невероятна игра е да ви отведе далеч от интензивния трафик. Спирането в тази игра е толкова просто и забавно, колкото спирането в колата, вътрешния двор, вероятно с кученце и дрънкането на детето отблизо. Оценявайте истинския автомобил, оставящ игралното участие в шокиращо състояние в тази игра. Вие също ще разберете как наистина да напуснете автомобила си, докато получавате такса от играта и ще се присъедините, като репетирате. Ще бъдеш господар на спирането.