3D City: 2 Player Racing


Още една изключително завладяваща 3D игра, в която ще имате възможността да оцените дивите състезания по градските пътища. Ще имате на разположение различни превозни средства, но като цяло това ще бъдат стандартните превозни средства, които постоянно намирате по градските пътища. Можете също така да оцените играта срещу вашия спътник, а не срещу типичния AI съперник. По принцип можете да изберете избора на „изрязан екран“ и да играете заедно! Играта предлага изключителен климат и няколко качествени полигонални илюстрации.

3D City: 2 Player Racing е страхотна игра, борете се със съперници в 8 тестови етапа. Купувайте нови превозни средства и ги преработвайте в дългосрочен план, докато печелите пари. Превърнете се в най-добрия и бърз шофьор в града.

Включете режим на 2 играча, за да играете с другари на разделен екран.

Подчертава удивителни 3D илюстрации и разумна физическа наука.

2 Player 3D City Racer е вълнуваща игра, която ще включва много нива като цяло през различни столични мрежи по света като Ню Йорк, Сан Франциско и много допълнителни вълнуващи места за изследване. Забавната част от тази невъобразима игра за шофиране е, че тя няма ограничение във времето и няма злополука за избраното от вас превозно средство. Превръщайки го в конна игра и завладяваща състезателна игра с превозни средства. Ремонтирайте автомобила си в навеса и излезте на първо място в състезанието.

В 2 Player 3d City Racer трябва да участвате в състезания по шосе, които ще се проведат в града на огромен град. Преди началото на опозицията трябва да изберете превозно средство за себе си, което ще има специфични специализирани и скоростни качества. От този момент нататък вие и вашият съперник ще се окажете в града на града и ще се втурнете напред стъпка по стъпка, за да продължите. Трябва да следвате определен курс, като използвате необикновено ръководство. Трябва да преодолеете много остри завои, да победите различни превозни средства, както и вашия противник. Пристигайки първи до крайната цел, ще получите фокуси, за които можете да си вземете друго превозно средство.