Angry Gran: Australia


Angry Gran Run се завръща с още глупости, този път е пътуване до пустошта на Австралия.

Преминете по пътищата на Мелбърн, наведете се, гмурнете се и се плъзнете, за да се пазите от забавните препятствия, докато събирате монети и бонуси.

Излезте от града и се впуснете в лудост и в Outback!

Съберете жетони, за да отворите необикновения герой Кенгуру.

Коварната баба се нуждаеше от изключително необичайни лекарства. Започвайки да разбере къде можете да го получите, възрастният човек разбра, че е само в Австралия. Без да се замисля, възрастната жена отиде там, където ще я срещнете в Angry Gran Australia, просто по време на излизането му от аптеката. Случва се така, лекарството се дава просто като лекарство, но енергичният възрастен човек грабна флакона от ръцете на лекаря и побърза да избяга. Помогнете на шампиона да се отдалечи. Никой не я преследва, но възрастният човек мисли отчетливо и се втурва с максимална скорост. Искате да заобикаляте сръчно различни препятствия, а сред тях има изключително уникални в Angry Gran Australia.

Още веднъж, гневната баба се завръща и този път тя е долу на мястото, известно с Оз! Яростта не е заложена в камък, за да завладее света и този път тя иска да победи Австралия и да приветства безпорядъка по пътищата и пустошта. Подобно на другите заглавия на Angry Gran, трябва да се състезавате през безкрайно трасе, докато събирате монети и стоите далеч от препятствията и разбивате нарушителите на пътя!

Този път възпиращите средства поемат австралийски завой и трябва да стоите далеч от конските глупости, пътната скара и това е само началото. Освен това, освен типичното бягане по пътя, можете да координирате Angry Gran през горещ дере! Колкото повече напредвате, толкова повече постижения и награди отваряте. В тази форма има дори месечен повод, в който можете да участвате, за да съберете изключителни награди. Бихте ли в някакъв момент помогнали на Angry Gran в блъскането през Австралия?