Doodle Farm


Doodle Farm е страхотна игра, в която трябва да обедините отличителните компоненти на ранчото, за да създадете нови и зареждащи неща. Съществуват широка гама от смеси, за да се опитат да съчетаят сравнителните неща заедно, тъй като те са длъжни да се смесят.

Можете да преминете през часове, опитвайки се да мислите за множеството комбинации и да отваряте нови компоненти, които да използвате. В случай, че спрете, можете да използвате най-важното, за да обмислите нови възможни естествени смеси.

Замисляли ли сте се как нещата са направени от нищо? Станете иновативната мощност и играйте с компоненти, за да направите нови неща в зашеметяващата игра Doodle Farm. С такива безброй различни компоненти и събирания на компоненти, можете да се сблъскате с тайната на сътворението, като консолидирате различни сили, за да активирате нови неща. Точно ли е да се каже, че сте готови да оставите въображението си да полудее от всички инструменти на творението по ваша поръчка?

Ярките илюстрации отговарят на многобройните перспективи, които интензивността на създаването трябва да доведе до масата в тази пристрастяваща игра, Doodle Farm. Компонентите са структурните квадрати на създаването в тази игра и като играч трябва да изпробвате различни неща с различни компоненти, докато ги консолидирате, за да създадете нови компоненти и неща. В момента, когато започвате играта за първи път, ще разполагате само с ключовите компоненти, например огън, въздух и живот. За да консолидирате тези компоненти, щракнете върху един от тях и след това върху другия. В случай, че компонентите са жизнеспособни, те ще се комбинират, за да направят друг компонент. Цялостните компоненти попадат в конкретни събирания и има сбор от 15 уникални събирания. Докато намирате нови компоненти, вие също ще отваряте нови събирания. Има съвкупност от 141 компонента, с които можете да отваряте и играете. След известно време уреждането на пъзела на кой компонент работи по добър начин за друг се оказва пристрастяващо. Бихте ли успели да се превърнете в най-впечатляващата изобретателска сила, като откриете изцяло компонентите?