Cut the Rope: Time Travel


Хранете Om Noms от различни записани периоди! Cut the Rope Time Travel ви провокира да напълните зелените знаци с лакомства. Можете да играете по време на каменната ера, индустриалната революция и дискотечната ера. Използвайте подложки за магарета, магнити и ракети, за да вземете всяко лакомство!

Cut the Rope Time Travel е третата игра от поредицата Cut the Rope, която е може би най-известните игрални заведения някога. В Cut the Rope Time Travel, Ом Ном (малкият зелен човек) се връща по график, за да посети своите предшественици. Ще посетите шест енергизиращи зони и ще изиграете невероятните 165 уникални нива, където преследвате лакомства и звезди. С очарователни герои и забележителни илюстрации, Cut the Rope Time Travel е шоу-тапа на плана. Понастоящем играта е деблокирана в HTML5 и, независимо коя притурка или програма използвате, можете да я играете за нищо. Играйте Cut the Rope: Пътуване във времето сега.

Cut the Rope, приятната игра-загадка с очарователния и приятен звяр се завръща за някои нови преживявания. Този път трябва да помогнете на краткия период на пътуващото прасе да изяде бонбоните по различно време от набора от преживявания. Нарежете въжетата, за да позволите на бонбоните да паднат директно в устата на героите, но за да се случи това, трябва да разберете в коя заявка трябва да ги отрежете.

По същия начин трябва да предадете вкусната си храна на част от новите си другари, като римлянина или частния човек. Освен това, не забравяйте да съберете всяка една от трите звезди на всяко ниво, за да отворите нови спътници. Оценете с Cut the Rope: Пътуване във времето!

В този раздел се връщате по график с очарователния звяр. Очарователни лакомства звяр се върна, когато частните живеят, като влезе в машината на времето, след като некоректно се държеше. Освен това това е всичко друго, но не и частен спътник. Понастоящем трябва да разберете повече и трябва да донесете сладките на звярите. Можете да играете играта с мишката и с левия бутон на мишката от компютъра.