Raft Wars Multiplayer


Raft Wars Multiplayer е мултиплейър формата на образцовата игра Raft Wars. Първият Raft Wars е глупаво съревнование със стрелба на ниво, направено от Martijn Kunst, където вие и вашият брат или сестра Саймън трябва да защитите богатството си от врагове, при всички равни условия!
Този път вашите противници не са ограничени от персонални компютри, а по-скоро играете срещу различни играчи от всяка точка на света.

Изправете се срещу всеки от всяка точка на планетата в тази мултиплейър форма на Raft Wars! Включете свой собствен понтон и се впуснете в битка, оборудвана с оръжия. Отработете способностите си според полъха и си гарантирайте триумф, докато потапяте противниците си.

В новата вълнуваща уеб базирана игра Raft Wars Multiplayer вие и много различни играчи ще отидете на планетата, чиято повърхност е изцяло покрита с вода. Индивидите тук живеят на малки групи на понтони и непрекъснато се борят за издръжливостта си. Вие ще наредите събиране на такива индивиди. На екрана пред вас ще се забележи понтон, който ще се носи по водата. Ще бъде оборудван с различни оръжия. Когато видите метода на плаване за съперниците, придвижете се към него на определено разстояние. В момента, контролирайки вашите легенди, открийте огън, за да убивате. Като стреляте прецизно, ще навредите на понтона на врага, докато не го потопите напълно. От този момент нататък трябва да съберете наградите, които плуват във водата.