My Sweet World


My Sweet World е вълнуваща, безгрижна игра, в която тръгвате на смела екскурзия до Candy Land, предлагайки помощ на тези, които нямат късмет. Принцесата и местните хора зависят от вашите способности, докато надграждате земята и събирате ключове за отваряне на тайни региони. Изследвайте динамичния свят, натрупвайте активи като памук от дървета и глазура от захарни дъски и използвайте изобретателността си, за да създадете различни възхитителни сладкиши.

My Sweet World е лесна игра за изживяване, в която трябва да тръгнете като смел пътешественик, който избира да отиде до мястото, известно с Кенди, за да изследва омагьосаните места, където текат мляко и мед! Ще се озовете на един от излитащите острови, където орда от местни хора ви помагат да свикнете и ви предлагат страхотни насоки.

Човек на име Робин се премести през входа към свръхестествения свят на мястото, известно с десертите. Нашата легенда се срещна с принцесата и нейните поданици и избра да помогне за подобряването на тази страна. Ще помогнете на човека в тази нова вълнуваща уеб базирана игра My Sweet World. Използвайки контролните клавиши, вие ще контролирате дейностите на легендата. Той трябва да се скита из района и да изследва общото си обкръжение. За тази ситуация вашата личност трябва да събере или концентрира различни видове активи. В момента, в който съберат определена сума, вашата личност наистина ще иска да изгради различни структури и различни неща, ценни за царството. Така че в играта My Sweet World ще разширите домейна на царството.