Ice Man 3D


След взрив в научноизследователско съоръжение младеж на име Джак намери супер сила в себе си. В момента той може да се справи с леда. Нашата легенда избра да използва тази способност за борба с неправомерни действия. В момента той е известен в града си под епитета Ice Man 3D. Днес нашата легенда трябва да завърши различни мисии и вие ще му помогнете в това. Преди вас на екрана ще видите областта, където ще бъде намерен вашият герой. Худлумите, оборудвани с тонове оръжия, ще останат на точно отделяне от него. Трябва да помогнете на нашия светец да се фокусира. Когато направите това, той ще оформи леден болт и ще го изпрати на противника. В случай, че степента ви е точна, парче лед ще удари противника и ще го унищожи. За това ще ви бъдат дадени фокуси и ще продължите да унищожавате съперниците.

Ти си Леденият човек. С невероятния си контрол върху компонентите имате всичко необходимо, за да накарате причинителите на проблеми да се разхладят! Станете мразовитият герой и защитете града от хулиганите, които го подкопават. Дръжте противниците си със студените си супер сили и ги разбийте до пълни парчета с откритите си ръце! Не е нужно да се занимавате с оръжие, за да упражнявате власт над тях.

Отворете огромни купища нови суперсили и демонстрирайте своята солидарност на всеки, който е достатъчно абсурден, за да ви предизвика! Цялата сила, от която се нуждаете, е директно във вашите ръце, но трябва да мислите бързо и да използвате най-добрата процедура, за да стреляте, задържате и заличавате противниците си, преди да успеят да стигнат до вас! Станете експерт по замразяване на лед и се уверете, че никой не може да се премести извън вашия контакт за замразяване!