Train Taxi 3D


Съберете всеки един човек, за да завършите ниво. Колкото повече пътници имате, толкова по -дълъг става влакът! Знайте за опашката си, пазете се от инцидента.

Играйте Train Taxi 3D сега Много интригуващи нива ви очакват, докато напредвате, през които ще откриете различни възпиращи фактори, способни да победите всички примки и да стигнете до целта !! Забъркайте се с тази нова игра абсолютно безплатно.

Вашата основна цел в тази игра ще бъде да завършите всяко ниво, да съберете всеки от пътуващите по пътя и да пристигнете на последната гара. Колкото повече хора натрупате, толкова по -разтегнат ще бъде вашият влак. За финални нива ще получите златни монети, които можете да похарчите за отваряне на нови модели влакове. За да въведете необходимата мярка за пари по -бързо, преминете през допълнителните нива, където трябва да съберете колкото се може повече монети, колкото би могло да се очаква при тези обстоятелства.

Отворете всеки от 9 -те интересни таксиметрови влака и тръгнете по пътя. Нещо повече, плавните и ясни контроли ще ви позволят да се възползвате от играта.