Fox Simulator 3D


Fox Simulator 3D е прекрасна игра за отдих, в която можете да поемете отговорност за една възхитителна 3D лисица! Позволено ви е да се скитате из острова, както сметнете за добре, и да изследвате доволните си. Въпреки това трябва да се опитате да се справите с различни задачи, да събирате храна и да развивате силата си.

Можете да се справяте със задачи за животновъди, да преследвате диви животни за храна и дори да създавате група лисици! Проследете партньор и съберете свое собствено семейство лисици. Можете да преработите лисиците си и да промените външния им вид; можете също така да подобрите своите детайли, например сила на атака и благополучие. Тази игра има изключителна възможност за игра и ще ви държи ангажирани за доста дълго време - бихте ли успели да развиете силна лисица и да се дължите на острова?

Зелените полета и спокойните широко отворени са седнали за вас в удивителната игра за възпроизвеждане, Fox Simulator! Замисляли ли сте се в някакъв момент как лисиците продължават живота си? Играйте ролята на лисица и криволичене в този отличен 3D свят, пълен с различни същества, жители на града и структури. Преследвайте, проследете половинка и имайте семейство. Присъединете се към този поразителен свят и продължете с живота си като лисица!

Fox Simulator е игра за възпроизвеждане, формираща навик, която включва голям отворен свят с куп герои, с които можете да се свържете. Тази спокойна гледка включва потоци, градове, ранча, горски земи и склонове, които можете да изследвате. Диви и домашни същества прескачат водача, което представлява опасност за вас, докато другите се държат като плячка. Лисиците са разумни и проницателни животни и хората знаят за вашите вулпини атрибути. В играта вашата цел е да получавате мисии от хора и да ги изпълнявате. След изпълнение ще ви бъдат предоставени фокуси за опит и пари. Можете да използвате парите, които придобивате от тези пътувания, за да преработите лисицата си. Можете да отворите нови планове за козина и дори да им придадете по-мистичен вид! Когато придобиете представа, ще се повишите и ще можете да насочите фокуси към различните си детайли. Като лисица имате 3 детайла. Тези детайли са щурмова сила, енергия и живот. Когато стигнете до определено ниво в играта, можете да създадете семейство с друга лисица. Вашето семейство ще ви преследва и ще ви помага в лова. Трябва да се грижите за себе си и семейството си. Около водача са пръснати различни видове същества, от вълци до овце. Когато убиете същество, имате два избора. Можете да ядете месото, за да се поправите, или да донесете месото вкъщи, за да се грижите за семейството си и да им дадете фокуси върху преживяването.

Какви неща бихте могли да правите, ако приемем, че живеете като лисица? Една изключителна тестова система ви търси като отговор на това запитване. Ще се заемете с опасни и завладяващи мисии с лисицата. От време на време ще се разхождате сред индивиди и няколко пъти ще се опитате да завършите мисия между най-опасните същества в пустинята.

В тази игра ще дадете всичко от себе си, за да унищожите всеки проблем в живота си. Играта няма да е проста, така че опитайте и стигнете до края безопасно. Наистина искате да завършите индивидуалните голове и да постигнете достатъчен резултат. Играта предлага невероятен дизайн и основно текущо взаимодействие, така че пристъпете към нея.