Penalty Challenge


Изберете своята група №1 от 32-те квалификации за Световното първенство през 2018 г. Предизвикайте 10 различни нации в предизвикателство за наказание. Ритайте и запазвайте цели, докато се опитвате да задържите групата си на първо място, докато напредвате в състезанието. В случай, че загубите мач, можете да опитате отново, без да губите фокуса си като цяло. Демонстрирайте на света, че вашата група е най-невероятната в тази забавна тематична игра за световната купа през 2018 г.

Penalty Challenge е страхотна HTML5 игра, която може да се играе както на работното място, така и на мобилния ви телефон.

Penalty Challenge е спортно събитие, в което ще се опитате да станете вратар по време на допълнителни удари. Имате 32 достъпни групи и наистина искате да изберете една от тях. След това можете да започнете да играете. Имате общо 5 опита, които използвате, за да постигнете какъвто и да е брой фокуси, както би било разумно. След това ще играете като вратар и ще се опитате да получите колкото се може повече наказания на противника, колкото може да се очаква при обстоятелствата. Играта ви предлага 3 режима на игра - примерен, където ще играете срещу симулирана интелигентност, мултиплейър, където ще играете срещу различни играчи в мрежата и режим, в който ще играете срещу вашите другари.

Не е трудно да си представите да си представите само футболната титла, ако приемете, че играете в Penalty Challenge. Изберете държавата, която трябва да доведете до шампионите. Ще играете от друга страна за вратаря и за нападателя. Защитете входа, като не давате цел на съперника си и когато си размените местата с него, опитайте се да вкарате топката в целта. Най-завладяващото нещо е адекватността, а това може да се постигне, ако приемете, че действате с психиката, а не просто да ритате топката и да вярвате, че това вдига шум из града. Справете се с мишката, в случай че играете на притурката без сензорен екран.