Merge Harvest


В тази игра за глупости и рисуване ще имате шанса да консолидирате нови неща и да изпълнявате различни поръчки, докато следвате вълнуващ сюжет. Докато играете, ще трябва да подредите вашето бойно поле и да съберете материали за фиксиране на структури. Можете също така да развиете продукти от почвата, за да направите храна. Докато напредвате, ще получите възможност да ремонтирате структурите си, за да ускорите създаването и натрупването си, за да получите допълнителни пространства. Търсете интересни неща и отворете сандъци, за да получите енергия и монети. С много специални неща за правене и пътувания за завършване, тази игра със сигурност ще даде дълги участъци от опит и плам.

Merge Harvest, наистина необикновена игра с гатанки, в която трябва да помогнете на непрактикуващ животновъд да съедини нови компоненти и да изпълни различни поръчки, за да получите материали и семена за изграждане на структури и разработване на широка гама от зърнени храни и зеленчуци.

Големите начинания ви търсят от другата страна на екрана! Има сума от 250 интересни неща за отваряне и консолидиране и сума от 1000 ободряващи пътувания за оцеляване. Съберете необичайни неща, вземете няколко перли и отворете дървени сандъци, за да получите достатъчно енергия и монети за напредък. Обработвайте дърво, камък и широка гама от нерафинирани вещества, за да получите основните материали за фиксиране на структури, ранчо, мляко, риба, събиране на яйца от вашите пилета и не пропускайте възможността да намерите тайните мистерии, които ви търсят във всеки ъгъл .

Шериф Дейвид е в оставка. Той беше изключително изтощен и избран да участва в проекта Virtual Homestead. Ще останете с него в играта Merge Harvest. В изследователския център вашата легенда беше поставена върху компютърно генерирана шапка на главата му и той се озова в различна вселена. В момента той трябва да започне да строи и поддържа свое собствено ранчо. Пред вас на екрана ще се вижда запусната кабина. Най-важното е, че трябва да помогнете на легендата да събере трупи и различни активи и да поправи къщата. По същия начин ще трябва да изработите различни складове. Веднага почистете разсадника от плевели и засадете върху него пшеница и различни зеленчуци. Докато жътвата старее, трябва да имате домашни любимци и птици. В момента, когато жътвата е готова, можете да я продадете. С връщанията трябва да закупите различни устройства и да наемете работници. Така стабилно ще отглеждате чифлика си в играта Merge Harvest и ще го направите най-полезен.

Merge Harvest е игра с множество забележителни неща, които можете да направите. Комбинирайте нещата, изпълнявайте различни начинания и следвайте историята. Събирайте материали за фиксиране на структури и разработвайте продукти от почвата, за да направите храна. Препроектирайте структурите си, за да ускорите създаването, и ремонтирайте капацитета си, за да получите допълнителни отвори. Събирайте интересни неща и отваряйте сандъци, за да получите енергия и монети!