Jims World Adventure


Оценете тази необикновена игра с опит, където ще помагате на нашата основна легенда Джим да открие цялото тайно богатство в тази игра. В случай, че някога сте играли остарелите сценични игри, ще започнете да изглеждате със зорки очи в тази игра. Освен традиционните препятствия, които ще трябва да преодолеете, можете по същия начин да очаквате да бъдат пазени няколко по-умни врага. Опитайте се да съберете колкото се може повече монети, без да губите прекалено много животи. Уверете се, че оценявате това необикновено преживяване.

След като се разхождаше в парка, хлапето Джим случайно попадна в странната зона и се озова в равен свят, зает от различни животни. В момента нашата легенда в играта Jims World Adventure трябва да гледа като път към дома. По пътя си може да срещнете силни животни и различни примки. Вие контролирате вашата легенда трябва да ги победите всички.

Оценете тази игра с необикновено преживяване, в която ще помогнете на нашата основна легенда Джим да проследи всяко едно от тайните богатства в тази игра. Ако приемем, че в който и да е момент сте играли остарелите сценични игри, ще се забавлявате за тази игра. Освен традиционните препятствия, които ще трябва да преминете, можете също да очаквате няколко противници, които са по-умни, за да бъдат държани далеч. Опитайте се да съберете колкото можете повече монети, без да губите толкова голям брой животи. Уверете се, че ще участвате в това необикновено преживяване.

В случай, че харесвате платформинг игри, ще харесате и уеб базираната игра Jims World Adventure. Помогнете на основния човек да завладее различни възпиращи фактори. По същество това са различни блъфове, които трябва да се скачат, и животни, които могат да наранят нашата легенда.