Spin Soccer 3


В третата част от Spin Soccer 3 ще продължите да си сътрудничите в първата футболна подготовка. На екрана пред вас ще се появи бойно поле, на което ще видите вратата. Статиите ще се задържат осезаемо на различни ръстове, които ще имат отличителни математически форми. На един от тях ще видите футболна топка. Прегледайте всичко внимателно и планирайте движенията си. В момента, с помощта на мишката, позиционирайте предметите в различни точки, така че топката да ги преобърне и да удари входа. Впоследствие ще постигнете цел в играта Spin Soccer 3 и ще получите фокуси за нея.

Покажете своята изобретателност и преместете етапите ефективно, за да насочите топката към целта на всяко ниво и резултат! Опитайте се да не попаднете в опасни примки и изживейте това. Най-добър късмет.

Turn Soccer е изключително уникален вариант на широко обожаваното спортно събитие. За да отбележите гол, не е нужно да ритате топката тук. Използвайте набор от квадрати, след което действителната топка се търкаля в целта. Можете да завъртате блокове с щраквания, като им давате правилната позиция. Така спортът се превръща в интригуваща гатанка.