Sniper Attack


Sniper Attack е страхотен първи индивидуален стрелец стрелец, който можете да играете безплатно в мрежата. Оказвате се в центъра на враждебната зона и вашата централна цел е да изхвърлите колкото се може повече офицери, преди да ви унищожат. Използвайте адаптивните си средства, за да постигнете всички цели и да зададете възможно най-високия резултат. Можете да набавите допълнителни фокуси за снимки на глава, така че посочете колкото е възможно по-високо, за да издигнете способностите си за остър стрелец на по-високо ниво.

Можете да избирате между различни настройки, за да се биете и да изстреляте пота от враговете си. Разходете се и внимавайте за факторите на околната среда, за да можете да се приберете по график, преди някой да ви убие. Когато видите някого, можете да увеличите мащаба с помощта на вашия телескоп, така че да имате достоен поглед върху вашата цел. Не показвайте добронамереност и играйте със Sniper Attack!

Армейската инсталация, върху която легендата на играта Sniper Attack е атакувана от противникова единица. Вашият човек, стрелец и заповед, поиска от него да заеме определена позиция и да унищожи агресорите. Ще намерите пред себе си на екрана конкретен регион, по който вашият противник ще напредва. Трябва да накарате противника да бъде насочен към степен на пушка с остър стрелец и да стреляте с изстрел. В случай че зрението ви е точно, охлювът ще удари противника и ще го унищожи.