Angela Twins Family Day


В Angela Twins Family Day помагат котешките нужди на мама. Брачният живот не е толкова лесен, когато имаш деца. Кой ще почиства къщата и ще се занимава едновременно с кърмачетата? Стойте за момент. Можеш да помогнеш. Наистина обаче вашата помощ ще бъде изключително ценна. Безопасно ли е да се каже, че сте готови за ситуацията?

Добър ден, ти! Днес е ново начало и ви очакват нови трудности. Днес наистина искахме да помогнем на Анджела да се справи с бебетата и да почисти къщата. Безпомощната котешка мама просто се притеснява, обмисляйки всичко. Тя би могла да използва малко помощ и като цяло това е нещото, което ще направим. Мърморещ ефект! Какво ще кажете да отидем тогава, в този момент! На първо място, ще започнем с почистването на къщата. Боже, не се стресирай случайно. Няма да е просто досадно. Всичко, което наистина искате, е вашата мишка да играе тази игра. Наистина искахме първо да изхвърлим мръсните памперси. Те са навсякъде. Нещо повече, от този момент нататък ние наистина искахме да поставим дрехите в бушела. В момента много искахме да съберем разпръснатите играчки, за да подредим тази неподредена стая. Тъй като стаята е безупречна, можем да почистим прозорците и да премахнем праха. След като приключихме с почистването на къщата, най-накрая можем да се справим с децата. Първо наистина искахме да загреем млякото и да ги храним. Сменете пелените впоследствие и след това им дайте играчки, за да бъдат заети и ангажирани. Освен това, престо! След като уви котенцата, приключихме.

В Анджела и Том бяха страхотни близнаци и наскоро направени настойници паднаха в горещите дни. Всъщност ще искате да им помогнете в играта Angela Twins Family Day, легендите ви приветстваха на Родителски ден. Днес е повод за Том и той ефективно ще помогне на любимата си половинка да се съсредоточи наистина върху младежите и децата нямат право да се отпускат. Те вият и изискват внимание, настойниците не могат да пуснат децата с ръка, но този път те събират остатъци и боклук покрива цялата повърхност. Чух неприятна миризма на използвани памперси, скоро няма да има какво да се отпуснете. Потвърдете случая и поставете заявката в стаята. Премахнете пелената, избършете стъкления прозорец, през него не прониква дневната светлина, избършете с деликатен плат маса и бюро, необичайно подреждане третирайте тапицерията на дивана. Освен това, в деня на семейството на Angela Twins, трябва да участвате в работата с деца. Пазителите са ги донесли и вие имате възможност да отидете в кухнята и да сготвите мляко за гладни котки. След като се грижат за тях, те трябва да играят, а след това подаръците за деца най -накрая утихнаха и кимнаха. Да бъде страхотно трудна ситуация и не е неочаквано, като се има предвид, че двамата младежи, и двамата изискват равностойно внимание, ако не къщата би била неразбираема плач. В играта Angela Twins Family Day зарязвате малко Том и Анджела, те са изключително изгорени на редовния брой в ранчото, но за вас това ще бъде нещо като обучение и основа за зряла възраст.