Fruit Legions Monsters Siege


Множество звяри атакуваха царството на малките митични хора от дърво. В Fruit Legions: Monsters Siege вие ще ръководите защитата на царството. С помощта на изключителен комплект инструменти трябва да развиете уникални военни цветове. От този момент нататък трябва да погледнете улицата, по която се движи множество животни. По него, на умишлено значими места, трябва да поставите тези цветове. Когато зверовете се покажат, вашите цветове ще се задействат и ще започнат да стрелят по тях. Чрез унищожаването на зверове ще получите фокуси. След като сте събрали конкретна мярка от тях, можете да развиете нови, по-забележителни цветове.

Някъде в далечното минало, в омагьосана и спокойна земя, заета от фантастични животни и говорещи растения, избухва рисков конфликт. Точно ли е да се каже, че сте готови да възстановите искането и равновесието в Fruit Legions: Monsters Siege?

Растенията са избрали да се въоръжат със своите семена и жилави органични продукти, за да защитят своето царство от опасното проникване, така че демонстрирайте своята стойност, своята проницателност и благословията си като подготвен шампион! Изпробвайте способностите си за реакция и твърдостта си, за да спрете тази екстремна демонстрация, докато консолидирате неразличими растения, за да работите по тяхното представяне с предимствата, които придобивате от всяко убийство. Открийте предпазливи върхове в ключовите фокуси върху водача и не им позволявайте да стигнат до разделителите на вашето царство с късмет!