Skate Hooligans


Този малък злодей си играе с топката си и удря прозорец. Ченге идва след него и той се опитва да заобиколи, използвайки скейтборда си. Минете през ограничени пътища, изпълнени с трафик и предмети. Трябва бързо да заобиколите всички възпиращи фактори или играта е завършена. Събирайте монети по пътя за закупуване на актуализации, нови скейтбордове и отваряне на нови герои! Забърква се със Skate Hooligans.

Skate Hooligans е направен от Gemioli, който наскоро направи други поразителни HTML5 игри като Yeti Sensation и Top Shootout: The Saloon.

Skate Hooligans може да се играе на всяка джаджа: работна зона, компютър, таблет и мобилен телефон. Той използва HTML5, за да го направи възможно да се играе във всяка най-модерна програма.

Пътувайте по брега през града, като се държите далеч от възпиращите фактори като цяло и превъзхождате полицая, който ви преследва. По същество същото като играта на Subway Surfers, купувайте актуализации и се опитвайте да победите предишния си резултат.

Огненото момиче има доста жив човек. Той е изключително сръчен и ентусиазмът му е да кара кънки. Освен това предпочита да прави номера и да притеснява ченгетата. Също така, днес в играта Skate Hooligans, той избра да си играе и да подтикне часовника да го преследва. Ние ще помогнем на нашите съседи да се измъкнат от преследването. След подбуждането на полицая нашата легенда скочи на скейтборд и се втурна по пътищата на града. По пътя си той седи здраво за различни камъчета, които нашата легенда трябва да оцелее. Той може просто да ги заобиколи, да заобиколи или да мине под тях. Също така е възможно да се използва алтернативен вид трамплин, за да се правят зашеметяващи скокове. За да контролирате развитието на легендата, ще използвате болтовете на екрана на сензорната джаджа или от друга страна, като приемем, че играете от компютъра, използвайки конзолата. В дългосрочен план към преследването ще се присъединят и часовници, така че набирайте скорост и бързайте напред. Върху начина, по който събирате златни монети, те ще ви дадат фокуси. На тях в магазина можете да преработите скейтборд или да закупите други награди, които ще ви помогнат в играта. Играта Skate Hooligans има наистина прекрасен и прекрасно нарисуван дизайн, както и безупречно заподозрян и динамичен сюжет. Като отворите Skate Hooligans на нашия сайт, можете да губите време и просто да преследвате на скейтборд.