Dead Paradise 3


Защитете изследователите и непорочните хора с вашия масивен и невероятен резервоар в Dead Paradise 3! За да играете тази игра с пълнени танкове, просто се нуждаете от вашата конзола. Използвайте вашите болтови ключове, за да се движите и настройвате. За да завъртите оръжието си, използвайте клавишите Z и X. Космически ключови изпращания към ракети. Имайте предвид, че можете да използвате горивото си за потенциална полза. Натиснете клавиша C, за да изхвърлите гориво и да запалите враговете си! Не забравяйте да събирате поправени единици, бензинови резервоари, пари и боеприпаси. Унищожете противниците си и стигнете до сигурността!

Dead Paradise 3 е невероятна игра за шофиране, в която трябва да направите дължимото в свят, натоварен с препятствия, изстрели и взривове. Късмет!

Също така, ето и трето парче от тази игра за диви дейности. В момента около вас е рисков регион, който е пълен с различни врагове. Вашата задача ще бъде да осигурите конкретното превозно средство и да преминете с него през този опасен регион. По време на пътя допълнително се опитайте да вземете отличителни награди, които несъмнено ще помогнат. Какво ще кажете да го направим!

Оценете тази трета порция! Десет години след провала, вие избрахте да избягате от този град. Имате превозно средство и сте снабдени с всякакъв вид оръжия, така че се опитайте да победите рисковете, които прегазвате по улиците. Оценете новите превозни средства и интересните нови мисии!

Застреляйте подхода си към благосъстоянието в тази безумна онлайн тематична игра за зомбита в края на времето. Опитайте се да се състезавате по пътищата, стреляйки по немъртвите, докато се опитвате да съдействате за спасяването на всички ваши спътници. Dead Paradise се завръща със значително по-активни забавления. Играйте тази забавна интернет игра, за да репетирате способностите си за последно време, за да оцелеете.