Football FRVR


Направи удар с категоричен висок резултат във Football FRVR, спортно събитие за истински фенове! Целта е ясна - вземете колкото можете повече резултати. По-трудно е, отколкото може да подозирате! В момента, когато ритате фаул или удряте голлинията, играта и резултатът ви се нулират и трябва да започнете още веднъж. Запазете тези идеални резултати, за да натрупате висок резултат, с който можете да се похвалите. Можете да споделяте резултатите си и да издавате трудности на спътници чрез вашите онлайн медийни етапи номер едно, подобни на Twitter и Facebook. Състезавайте се с пъпки, за да разберете кой е най-добрият любител на футбола във вашия клас!

Football FRVR е тук, така че вземете капачката и обуйте футболните си обувки, тъй като ще бъдете звездата на този мач! Футболното игрище е вашата фитнес зала за джунгла, а вие сте самотният MVP на терена! Групата приветства вашето име, докато планирате играта. Бихте ли успели да вкарате най-много фокуси и да се усмихнете на същността на феновете си? Подчертавайки ангажиращата и формираща навика интерактивност, ние сме сигурни, че Football FRVR ще получи една от вашите игри номер едно!

Всички спират дишането си, тъй като вие имате своето място преди голлинията. Целта на тази интригуваща игра е да вкара колкото се може повече фокуси, без да пропуснете изстрел. Независимо дали нямате опит с насоките, контролите са наистина прости. Щракнете върху футбола и плъзнете курсора навсякъде, за да промените точката и силата на удара си. Когато сте подготвени, освободете левия улов на мишката, за да хвърлите топката. Ще придобиете фокуси, когато топката премине през валовете. Ако ударите публикациите или пропуснете целта, ще загубите играта. Докато придобивате фокуси, ще видите звезди, показващи се между голлинията. Събирането на звезда ще ви даде 5 фокуса. След като съберете 5 звезди, ще се появи награда. Събирането на това ще ви даде 100 фокуса! Опитайте се да се съсредоточите върху звездите и да получите тази награда, за да придобиете най-забележителния резултат! В най-високата точка на екрана можете да видите настоящия си резултат, най-високия си резултат и количеството звезди, които сте събрали.

Трябва да влезете във футболния екипаж, имате нужда от тон подготовка и интересът към играта Football FRVR ще ви помогне. Ще бъдете отделени от всички останали на арената, никой няма да ви разстрои и няма да се кикоти на случайността, която пропускате. Просто ще помислите за разочарованията си и ще предложите триумфите си с другари, които не ви трябват. Вземете топката и я насочете към входа, направете всичко необходимо, за да не докоснете страничната и основната греда. В случай, че звездите се появят в пространството на вратата, влезте в тях. Оценявайте изключително качество, резултат фокусира играта ще извика, така че можете да работите върху резултата.

Football FRVR е основна, но тестваща и енергизираща среща в американския футбол, в която трябва да се опитате да отбележите колкото се може повече полеви цели, колкото може разумно да се очаква. Използвайте левия клик на мишката, за да изтеглите обратно топката и да увеличите силата си - освободете улова на мишката, за да изпратите и изритате топката през линията на вратата.

Трябва да се опитате да се съсредоточите върху златната звезда за всеки удар, за да изградите фокусите си. Опитайте и възприемете броя на целите, които можете да постигнете последователно, и парадирайте с опита си като ритник за американски футбол днес!