Shopping Mall Tycoon


Опитайте се да сте собственик на всички търговски центрове тук, проследете главната кутия злато и най-после можете да се превърнете в световноизвестния бизнес инвеститор!

Закупете малко парцел земя, съберете първия си магазин, наблюдавайте и се опитайте да го разширите. Колкото и дълго да държите достатъчно пари, ще бъдат обслужвани нови търговски центрове и повече клиенти!

Съображение! Наведете се назад, за да разширите лимита на магазина, да разширите способността на клиентите за разход и да подобрите качеството на помощта е нещото, което трябва постоянно да помните!

В тази игра ще работите с най-проспериращия търговски център. Използвайте своя остър ум за подобряване на трафика и привличане на различни видове клиенти, а след това предлагайте отлични видове помощ за всеки един от клиентите.

По този начин можете да направите комбинация от различни магазини, както и да проследите собствения си начин да забогатеете. Имайте предвид, че качествените артикули и умерените разходи са начинът да увеличите количеството клиенти за повторно препрочитане!