Draw Joust


Приветстваме ви на състезанието по надпревара, което е окачено на обикновена виртуална хартия за драскотини в калъф. За да настроите своя член, трябва да му предоставите методи за транспортиране и да го направите преди началото на битката. Определете граница и тя по-късно ще се трансформира в превозно средство. Опитайте се да задържите шампиона на вашата боядисана ръчна количка. Оръжията също ще бъдат раздадени преди битката и ще бъдат взети по някакво стечение на обстоятелствата: копие, брадвичка или метална плоча. В момента, в който легендата навлезе в полето, контролирайте го, за да удари противника. Спомнете си, че рицарят трябва да остане постоянен на седалката, да бъде бърз и лек в състезанието за теглене.

В Draw Joust, бъдете готови да привлечете собствената си увереност към триумфа или загубата! В тази приятна игра, вие и вие сами отговаряте за своя край. Възможно е да си тръгнете като победител или да загубите с гордостта си. Какъвто и да е резултатът, трябва да предприемете необходимите стъпки, за да проследите най-добрата привличаща конфигурация, за да победите противника си в тази дива битка!

Това е всичко, но въпрос на време, преди вашият привлечен противник да се придвижи към бойната зона. Трябва да използвате съществена форма за равновесието, здравината и постоянството на вашето превозно средство, за да бъде последният воин. В тази игра за активност, базирана на борба, вашата окончателна цел е да нарисувате стабилно и ключово превозно средство, за да спечелите битката срещу врага. Трябва само мишката и смелото ви сърце, за да постигнете тази мисия. Плъзнете мишката, за да нарисувате превозното средство, започнете битката, победете противника си и преминете нивата изцяло през триумфа. Всеки успех ще ви набави монети, които можете да използвате за закупуване на нови кожи и оръжия, различни от ремонта на вашата скорост и живот. Бъдете предпазливи по отношение на примера си и не оставяйте никакво оръжие да не е изключено от чертежа. Ако не, когато битката започне, оръжията ще паднат на земята. Правете каквото е необходимо, за да не рисувате високи фигури, тъй като те могат да се самоунищожат, когато атакувате.