Grab Party.io


Заедно с много играчи от цял ​​свят, ние ще участваме в съперничества, наречени Grab Party.io. Всеки играч ще получи под свой контрол определен човек. Тогава в този момент всички ще се озовете на необичайно построена подготвителна земя. По знак всеки от вас ще бъде по-близо един до друг със скорост. Трябва ловко да контролирате легендата си, за да атакувате съперниците си. Когато натискате и удряте врага, трябва да го избутате извън полето. По този начин получавате фокуси. Победителят е човекът, който ги получава, колкото и да се очаква.

Бийте се срещу различни играчи, докато участвате в тази активна събиране. Движете се и удряйте, докато се опитвате да преодолеете какъвто и да е брой съперници, както би могло да се очаква при дадените обстоятелства. Продължете да се биете, докато се опитвате да оглавите онлайн класацията в тази забавна игра YAD.

Забавната и мултиплейър онлайн битка придружава тази игра Grab Party.io друга препоръка, която ви позволява да играете напълно безплатно, битка срещу други онлайн играчи с интересни разработки, където трябва да убивате различни части в полето, но бъдете внимателни, че водачите в тази игра имат капани, възпиращи фактори и наклони, които ще застрашат вашата реалност.

Съставете своето необикновено име на Аватар, за да участвате в битка, където забавлението е гарантирано. Grab Party.io ще ви позволи да изберете атрибутите на вашия човек с тоалети като изключително забавен кучешки, голям ужасен вълк, частник, мил заек, много умна крава и други забавни корици.

Забъркайте се с тази игра .io абсолютно безплатно, те са изключително лесни за игра и забавлението е осигурено в Grab Party.io