Match Adventure


Интересната катерица Джийн, след като се върнала в местната си дървесина, забелязала, че домът й е изчезнал, а поляната е разрушена. В играта Match Adventure трябва да помогнете на катерицата да възстанови всичко до уникалния си вид. С помощта на уникална дъска можете да построите друга къща за катерицата. За да възстановите всички останали неща, ще ви трябват активи. Трябва да ги получите за ценни камъни, чийто асортимент трябва да управлявате. Пред вас на екрана ще има бойно поле вътре, разделено на еквивалентен брой клетки. В тях ще видите многосенчести камъни. Наблюдавайте неразличими предмети, които остават близо един до друг и структурирайте линия от не по-малко от три камъка от тях. Съответно ще ги вземете от бойното поле и ще получите фокуси за това.

В Match Adventure започнете своята удивителна екскурзия с катерицата Gemmy! В момента, когато жителите на гората се раздвижиха една сутрин, те откриха, че някой е заличил целия край на гората за момента, оставяйки го изоставен. Освен това по-младият брат на катерицата Джеми, Джони, е изчезнал. Помогнете на една малко смела катерица, докато тя продължаваше да търси брат си и сестра си!

Пътят няма да е прост; вие и Джеми трябва да предадете на обитателите на дървесната земя като цяло, да възстановите поводите от по-ранната вечер и да заминете на екскурзия до различни планети. Вие, Джеми и нейните спътници ще тръгнете, започвайки от един свят, след това в следващия, научавайки нови части от информация за странното изчезване на нейния брат и сестра точно като среща с хора от различни вселени. Изчистете региона, издигнете отново всяка една от структурите и дизайните и ги проучете, за да възстановите смачкания ръб и затънтения свят. Набавете монети за работа, като завършите нивата Match-3. Трябва да получите домейна и отново да издигнете всичко освободено от структурите, за да възстановите изтрития ръб и климата на горската земя. Gemmy ще говори с различни герои, докато пътувате през нивата, разкривайки мистерията на случилото се. Gemmy и изследователите ще получат репутация и награда за завършване на определени нива, точно като част от мистериозен инструмент, който ще им помогне да пътуват до следващата сцена. Купете допълнителни подобрения в магазина за монети и вдигнете световната репутация! Спомнете си да изчистите земята, за да направите място за допълнителни структури. Това ще изисква използването на ядки. Преминете през скъпоценни камъни, за да ускорите цикъла!