Draw Climber


В Draw Climber това е идеална възможност да развиете няколко крака и да победите нива, заредени с различни възпиращи фактори. Формата не може да се движи поради липса на необходими придатъци, но сега, когато сте тук със своята свръхестествена писалка, това е идеална възможност да придадете малко гъвкавост върху нея. Бихте ли могли да завършите всяко изравняване и да придобиете достатъчно монети, за да отворите различни неща?

Кръговете могат да се движат, но твърдите форми не могат! Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като стигнете до крайната цел. Можете да използвате мишката, за да играете, така че докоснете улова за игра, за да започнете. Когато сте в играта, вашата форма ще виси здраво, за да й придадете крака. В щайгата, разположена в долната част на екрана на играта, можете да определите граница, която ще се движи като няколко крака за вашия 3D квадрат. Използвайте мишката, за да я нарисувате и не забравяйте, че можете да промените плана, когато имате нужда. Ще се сблъскате с различни възпиращи фактори, които ще ви трябват, за да оцелеете, така че полагайте честни усилия да изготвите най-подходящите крака, за да продължите без проблеми. Съберете колкото можете повече монети. Те могат да се използват за отваряне на различни скинове на хора от менюто по време на игра. Можете да възприемете броя на ментовите парчета, които сте събрали в горния ляв ъгъл на екрана. Приятно прекарване на играта!

Draw Climber е проницателен малък озадачаващ, който използва текущите иновации. В него играчите трябва да правят придатъци, през които техният символ да може да се разбърква от един завършек на предлаганото ниво до друг. Прокурирайте фокуси, като завършите нивото толкова бързо, колкото наистина може да се очаква, и като съберете монети и катализатори по пътя. Начертайте нещо дълго и вашият човек ще се движи много по-бързо - обаче те няма да имат възможност да пътуват по ограничени пътеки и няма да имат възможност да събират онези монети, които са ниско до земята. Използвайте мишката (или пръста си), за да привлечете друг придатък на кутията под вашия човек.

Draw Climber е завладяваща уеб базирана игра, в която ще имате усамотено начинание, за да привлечете крака във форма и да стигнете до него до най-далечната граница на нивото. Това може да ви се стори просто, но вашата твърда форма трябва да стои далеч от широк спектър от закопчалки и трябва да промените привлекателността си, за да бъде подготвена. Можете да промените чертежите, докато нивото напредва, за да се приспособите към настоящите му обстоятелства, така че се уверете, че използвате тази реалност. Освен прескачането на пречките, трябва да съберете монети, които могат да се използват за закупуване на нови въздействия в играта. Можете ли да преминете изцяло нивата?

Нарисувайте краката си, докато се опитвате да преминете през всяко ниво, основано на пъзел. Привличайте краката си в областта на теглене, тогава в този момент възприемайте докъде ще ви отведат краката. Съберете монети, за да отворите нови теми в тази изключителна онлайн игра с загадки с хипер лесна механика. Продължете да привличате нови крака, за да ви помогне да завършите всяко предизвикателство.