Ant Colony


Справете се с малко подземно състояние на насекоми в играта Ant Colony и се подгответе да съберете активи и да увеличите силната си въоръжени сила благодарение на вашата работа и отдаденост. Съсредоточете се върху вашите грешки и се подгответе да се биете срещу различни провинции, за да разширите силата си.

Работете върху вашето позициониране, внимателно проучете района около мястото за обитаване на колонията на мравки и хванете различни буболечки, например насекоми, които ще ви позволят да работите върху вашата солидарност и защита от потенциални сблъсъци, покажете на всички силата на вашата армия и спечелете окончателно триумф.

Ant Colony има по нещо за всеки почитател на буболечки! Съберете своята провинция за буболечки, изберете офицери и шампиони и атакувайте различни отбори за активи! Изградете единствени по рода си стратегии за вашето събиране; ще се концентрирате около гарда или ще запазите силно разположение към различни играчи? Можете да изберете всичко за вашето уреждане на грешки!

Какво ще кажете да ви подготвим да имате вашето място като авторитет в абсолютната ви първа битка! Опитайте се да не позволявате на умопомрачителната рамка за самоусъвършенстване да ви обърка; специализираните насекоми ще управляват реколтата, докато повишавате бойните способности на вашите бойци! Получавате уникални опции за вашите правомощия последователно; атакувайте тези единици, за да ги добавите към вашата армия. Те не могат да бъдат закупени от магазина, така че внимавайте да ги въвличате в битките си. Вие се изправяте срещу въоръжените сили на други играчи, докато нанасяте удари, и това предполага, че противниковите сили се развиват всеки ден, докато вие ставате по-здрави. Оценете вашата провинция и добавете нови единици според техните изисквания. Има три актива и три вида работни подземни насекоми за всеки вид актив. Опитайте се да поддържате храната и материалите си в равновесие и използвайте допълнителните си материали, за да запишете повече служители. Наблюдавайте кратки реклами, за да получите билети и допълнителни активи без пауза.