Police Cop Driver Simulator


Ние като цяло оценяваме нашата полиция и нейната смелост. Те са тези, които ни осигуряват и осигуряват спокоен живот. Няколко от нас дори трябваше да сме в тази униформа и да се бием с ужасното сред широката публика, нали? Като се има предвид всичко, това вече не е желание, тъй като вече можете наистина да сте ченге. Всъщност прочетохте това напълно правилно и всичко е възможно с най-новия „Симулатор на полицейски шофьор на полицаи“. Тази зареждаща игра на полицейски шофьор е всичко, от което се нуждаете, за да направите това, което обикновено трябва да направите (да, знаем, че това е просто игра, но вие ще бъдете ченге).

В тази система за полицейски тест на водача ще имате собствено полицейско превозно средство и оръжия, за да завършите всяка мисия. Ще получите донесения по радиото от централното командване и лайкът ще бъде на вас. Базовият лагер ще ви даде всяка една от тънкостите и сме сигурни, че ще се погрижите изцяло за мисията. В този последен „Полицейски симулатор на полицаи на полицаи“ ще спрете мошеници и грабители. Освен това можете да използвате монети, за да закупите нови неща за себе си, не звучи ли прекалено енергично?

Най-доброто е, че ще имате оръжия, за да се биете с мошеници, така че вярваме, че сте подготвени за това? Тази полицейска система за тестове има специална и актуална основа, широки улици, високи сгради, клиники, естакади, спортни превозни средства и значително повече.

Карайте възможно най-бързо, изпълнявайте мисии, преследвайте кражби, събирайте монети, купувайте неща и продължете с живота на ченге!

Покажете на света удивителните си способности и спасете града си. Зарадвайте специализацията си!