Ragdoll.io


Ragdoll.io е забавна интернет игра, в която ще контролирате герой в дадено поле. Директно към старта можете да избирате между безкраен и примерен режим. Примерният режим ви предлага 48 уникални нива, където трябва да завършите единични поръчки. Например трябва да платите за няколко момента и в същото време да ударите враг. За всяко нападение получавате възнаграждение с някои пари, които можете да набавите за нови кожи с общо 8 от тях достъпни. Играта предлага очарователни 2D дизайни и недвусмислено текущо взаимодействие, така че не забравяйте да го направите!

В Ragdoll.io се подгответе за битка с широк кръг шампиони! Ходовете ви може да са объркани и крехки, но оръжията ви са остри и смъртоносни. Пригответе се да се изправите срещу противниците си и да ги победите. Бихте ли успели да докажете, че сте най-нещастният и талантлив боец?

Вземете оръжията си и се уверете, че всичките ви попадения са проверени. Има 2 различни режима на игра, които можете да опитате. За да започнете, кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню и изберете режим. В примерен режим имате 48 нива, които трябва да завършите. Следващият режим е безкрайният режим, при който целта ви е да издържате толкова дълго, колкото можете. Можете да атакувате противниците си, като просто щракнете и изтеглите курсора до тях. В момента, в който ги хванете, благосъстоянието им ще намалее. Удрянето на противниците ви от главите им им причинява най-голяма вреда, затова се съсредоточете върху това. Ще придобивате монети, докато побеждавате противниците си и завършвате нива. С тези монети можете да отваряте различни различни символи с различни детайли. Успех и приятно прекарване на играта!