Running Fred


Running Fred е игра за дейности с различни режими на игра, направени от Dedalord. Бихте ли могли да поемете отговорност за нашата луда легенда Фред, докато той бяга за живота си? Тичането на Фред ви натоварва с Фред, докато той разчиства пътя си през дворци и след това някои. Във всеки случай, внимавайте! Има риск на всяка крачка от пътя да застанете, за да смачкате Фред до центъра му за насилие. Играйте Running Fred на igrifree и изпитайте различни режими на игра: опит, предизвикателство и безкрайна издръжливост!

Малко дете, Фред, който се разхождаше по трамвая, намери мистериозна капка в подземен град. Прониквайки там, той беше нападнат от неясни зверове. В момента зависи от вас в играта Running Fred дали ще се измъкне жив от тази нула. Вашата легенда ще избяга от подземните коридори с максимална газ. Идвайки, той ще събере различни златни и сребърни монети. Отблизо след легендата ще летят зверове. В случай, че го намерят, унищожете. По този начин вие умело контролирате своя човек, трябва да се пазите от въздействия с различни статии, които ще попаднат във вашия маниер.

Фред се завръща с още множество мъчителни трикове, прекрасни гимнастически/неистови движения, уникални неща и супер готини зони.

Както препоръчва ситуацията, Running Fred е вечен бягащ мач, базиран на хлапе на име Фред, което е малко по-разстроено от вашето нормално младо момче. щастлива привлекателност Ще стоите настрана от различни опасни екзекуции на унищожение като шипове, бездни и режещи ръбове, но ще направите това щастливо на лицето си. Целта на играта е ясна - бягайте доколкото можете, без да нараните бедния Фред . За щастие, скоростта на играта и привлекателността на фокусния човек означават, че ще се връщате отново и отново, независимо от това колко често сте хакнати по средата или гилотинирани!