Stock Car Hero


В Stock Car Hero, намеците за мотори изпълват въздуха и тълпата аплодира. Подгответе се за енергично състезание, тъй като имате място в началото. С такива безброй съперници, които са близо до вас, трябва да положите честни усилия да доминирате във всяко състезание, в което участвате. Закрепете предпазните колани и се подгответе да подадете газта!

Бързането е забавно и енергизиращо! Получавате възможност да докажете, че сте наистина невероятен състезател в тази игра. Вашата цел е да завършите всяко състезание във всеки случай, за да получите най-много фокуси и монети. Има 4 състезания, всяка с алтернативни проблеми, които можете да завършите. Когато участвате в състезание, вашето превозно средство ще продължи самостоятелно, но трябва да използвате левия и десния болт, за да не се сблъскате с други. Ще видите промотори за скорост. Превъртете тези жълти болтове, за да ускорите. След като стигнете до крайната цел, получавате възможност да събирате монети. Вземете възможно най-голям брой от тях, тъй като те могат да бъдат използвани за основен ремонт на вашите 4 разнообразни детайла. Приятно прекарване и късмет в играта!

Stock Car Hero е спортно събитие, при което сте автомобилен състезател и целта ви е да достигнете крайната цел преди съперниците си. Започнете професията си като дългосрочен и постепенно станете най-добрият шофьор, който можете да бъдете: Вземете златните монети, за да ги похарчите за готини ремонти по-късно. Не забравяйте да преобърнете брилянтни болтове за кратка поддръжка на скоростта! Жадно ли е вашето изискване за скорост? След това, в този момент ще цените Stock Car Hero.

Stock Car Hero е невероятна пъргава игра, в която трябва да се борите в цяла Америка в режим на складово превозно средство. Трябва да преодолеете всеки един от противниците, за да се превърнете в шеф. Във всеки случай, както можете да си представите, има множество различни пилоти, които имат подобна цел, така че това е всичко, но не бързане към крайната цел, където най-добрият пилот ще спечели.

Тъй като има такива безброй трудности и възнаграждаващи обстоятелства, трябва да използвате това натоварване от каскади, които са на ваше разположение, ако нямате шанс да спечелите. Играта ви позволява да помагате в завоите, да избягвате трафика, да събирате монети и да ремонтирате превозното средство, докато идвате. Проследяването на правилния метод за превръщане в окончателен драйвер никога не е било по-просто и играта непрекъснато разширява границите, за да предаде необичайно и възнаграждаващо преживяване, което бихте предпочели да не пропускате.