Jewel Crush


Имаме ободряващи новини за всички координиращи любимци на играта. В тази лъскава нова аркадна игра, ние ви донесохме напълно единствена по рода си загадка, в която сте сигурни, че ще прекарате чудесно, което някога сте изживявали. Вашата цел в тази безплатна интернет игра е да координирате скъпоценни камъни, за да вкарате фокусите. Направете точка, за да поставите ума си на тест, за да завършите всяко ниво, тъй като имате ограничени ходове, които да бъдат използвани. Удряйте пиесата и се подгответе да разрешите всички трудни загадки!

Ключът към справянето с загадките е постигнат целите. Когато завършите удобно, можете да завършите текущото ниво и да преминете към високото ниво. Имайте предвид, че всеки един от тези скъпоценни камъни, които гледате на екрана, са направени да бъдат смачкани. По този начин не показвайте съжаление за тях и продължете да ги разбивате, докато не завършите ефективно всички нива. Има 30 различни провокиращи нива за разследване. Използвайте способността си за гатанки, за да откриете страхотните верижни отговори! Дайте доблестни усилия, за да завършите всички нива с 3 звезди!

Ще бъде зашеметяващо да откриете страхотните катализатори като снежинки, бластери за скъпоценни камъни, изчистване на сегменти и изчистване на линии, за да добавите още забавно към този пристрастяващ тест за мач 3. Тази приятна игра-загадка е безспорно за вас, в случай че очаквате да отидете на интересно аркадно начинание с дълбоки нива и катализатори. Очакванията, които оценявате за идеалния начин, който е на разположение! Оценете всички наши игри, които включват нови трудности със загадки, за да подобрите ума и паметта си! Успех да постигнете най-добрия си резултат днес!