Om Nom Bounce


В Om Nom Bounce сега е подходящият момент да унищожите враговете си с подскачащото си оръжие! Вашите спътници са хванати от Spider Wizard и наистина искате да ги спасите. По този начин подгответе оръжието си и убийте всеки един от враговете със своя чар и остра сила на оръжието!

Трябва да дадете всичко, което имате, за да спасите спътниците си от подмолния Spider Wizard сега. Въпреки това, за да ги спасите от мястото, където са хванати, наистина искате първоначално да убиете няколко притока от врагове. Методът за унищожаване на всеки един от вашите противници е да стреляте по тях със сладки. По принцип можете да задържите курсора на екрана и да се фокусирате върху мястото, което искате да снимате, като следвате разширения път с точката. Откровено стреляйте, използвайте силата на отразяващите разделители и гледайте как сладкарските изделия се изстрелват далеч от враговете ви. Има 40 нива, по време на които ще се опитате да изчистите посоката си. В крайна сметка най-накрая можете да се превърнете в легендата за вашите спътници и да ги спасите от магьосника.

Om Nom Bounce е аркадна игра с стрелба с балончета, в която играете като малкото зелено животно, което се опитва да убие всеки един от противниците.

Сега е подходящият момент да започнете да отмъщавате в Om Nom Bounce! В тази очарователна и тестваща игра Om Nom има куп зверове.

Спътниците на Ом Ном са били отвлечени от странния, откачен и безумно подъл Паяк Магьосник! В момента огромните му последователи направо полудяват в тази очарователна игра. Сътрудничете с Ом Ном, докато той ги побеждава с изключително силно оръжие. Какво става тук? Като се има предвид всичко, това е лакомство!

Наистина, прочетохте го правилно. Тези другари напълно не могат да се справят със сладкиши. Присъединете се към Om Nom, докато той ги преследва с мента и други сладки десерти. Има и много поддръжници, които той може да събере. Просто се уверете, че внимавате за неговите хитови фокуси по време на това, което със сигурност ще бъде невероятно изживяване. Част от тези приятели могат и ще хвърлят силни удари по него.

Om Nom Bounce е походова игра с точки и стреля, в която Om Nom се бие с враговете си с бонбони, докато те постоянно напредват към него. Всяко парче може да прескочи натоварването и да ги удари няколко пъти. Целта е да се преодолеят всички противници на Om Nom на всяко ниво, преди да се свържат с него в долната част на екрана.