Fury Wars


Fury Wars е мултиплейър мач за стрелба, направен от Full HP Ltd. Съберете група брилянтни герои с изключително завладяваща арсенал от оръжия, бийте се срещу съперника в шокиращи зони, донесете пари за надграждане на хардуера и продължете да печелите ! Добре известните режими на игра например предлагат високоскоростна сериозна дейност срещу истински играчи. Fury Wars не е нормално за някои други мултиплейър бойни игри. Чувствайте се свободни да го погледнете!

Своеобразен аркаден уеб базиран мач за стрелба или само един от стрелците? Или пак може би това е йерархичен стрелец? Нямаме представа как да наречем типа на настоящата игра!

Решихме да покажем колко готини могат да бъдат най-обичаните ви светци в съвременната тенденция! Дайте наистина огромно огнестрелно оръжие на всеки скандал и организирайте битки! Нашите светци са истински готини звезди!

Тази онлайн игра стрелец е пълна с неистовство!

Ще срещнете много коварни противници с различни специални способности в този мач за стрелба по интернет, трети индивидуален или по-добре йерархичен стрелец! Занимавайте се с главата си, тъй като партньорите могат да я хвърлят от мъглата!

Не всеки от бойните игри и стрелците може да ви предостави такива отпадъци и различни боеприпаси!

Точно ли е да се каже, че сте уморени от уеб базирани стрелби с обикновени, изтощителни пистолети и пушки? Така че този пасаж в онлайн стрелба ще даде възможност за организиране на друг вид битки! Отрежете враговете си с Мъртъв еднорог, гответе с електрическа харпун и бутайте и пипнете рибата по гащеризона на противника!