Uphill Rush 10


Бързайте доколкото е възможно в Uphill Rush 10! Пригответе се за пътуването на живота си и се насладете на една наистина епична енергия на това преживяване. В момента за вас няма никакво ограничение. Просто карайте автомобилите си и вървете възможно най-бързо!

Скочи на автомобила си, изберете своята личност и натисни газта. Тази игра е за скорост и няма нищо, което да ви спира. Просто отидете възможно най-бързо. Трябва да удряте всякакви пречки, които виждате, като масите наоколо. Можете да ускорите и да наберете обратно с всички клавиши с болтове. Използвайте левия и десния болт, за да завъртите напред и назад. Можете да използвате поддръжка за скорост с клавиша за интервал. Има сбор от 20 нива за завършване и 39 превозни средства, които можете да отворите. Всяко превозно средство има различни елементи, така че продължете да отваряте по-добри превозни средства близо до 66 различни скина! Какво ще кажете да проверим дали ще участвате в бързото каране и можете ли да завършите нивата нагоре.

Свръхестествената суетна вселена на Uphill Rush е безпокойно за вас с най-добрата си адаптация в класа в Uphill Rush 10! Вярно ли е или не, че сте готови да преминете по пътищата на огромен град на борда на удивителни превозни средства от различни стилове?

Сега е подходящият момент да го включите на висока скорост, докато наблюдавате елементите на околната среда и давате всичко от себе си, за да стигнете до крайната цел без почти никакви инциденти! Играйте широка гама от каскади и трикове по колосална писта, натоварена със сложни улици. Побързайте с педала, за да се опитате да не изчерпите силата, докато минавате през кръговете, които ще намерите по пътя, и също толкова последователно да получавате адекватен брой монети, за да преработите своите превозни средства и да оцените нови и по-добри срещи. Променете героя си както искате и се пригответе да продължите с интересна среща.

В новата част от играта от популярната серия Uphill Rush 10, вие ще карате превозно средство по линията Roller, която е произведена точно в града на огромен град. Към началото на играта ще получите основен модел превозно средство. От този момент нататък той ще бъде на началната линия. На знак, натискайки педала за газ, ще се втурнете напред по улицата, като бавно се движите. Проверете екрана. Навсякъде и наоколо ще има златни валути, които трябва да се опитате да съберете, като се сблъскате с тях. За всяко нещо, което получите, ще ви бъдат дадени фокуси и вашата легенда може да получи различни видове награди. По пътя ви ще има трамплини на различни нива. Ще правите скокове от тях, по време на които можете да изиграете някаква каскада. Всеки един от тях също ще бъде оценен от определен брой фокуси.