Cut the Rope: Magic


Cut the Rope: Magic е приятна игра с гатанки, в която вашият човек Om Nom е изпратен в особен отвъден свят. Трябва да помогнете на Om Nom да събира златни звезди и да хване храна! Всичко, което трябва да направите на всяко ниво, е да изрежете поредица от въжета - как и кога ще режете тези въжета, ще реши начина, по който сладките ще паднат и ако приемем, че пристигат в Om Nom или не.

Обмислете внимателно заявката, в която режете въжетата и не забравяйте да използвате изключителния капацитет, който превръща Om Nom в очарователна малка птичка! С цял набор от забавни нива, страхотни илюстрации и интерактивност, Cut the Rope: Magic ще ви държи ангажирани за наистина дълго време.

Превърнете се в легендарни животни в Cut the Rope: Magic! Ом Ном е готов да прелети през мистични гатанки и да разбие злонамерения магьосник. В това продължение на играта на разсъждения можете да се търкаляте, да прескачате, да плувате и да излитате. Накълцайте всеки сладкиш, за да спечелите.

Откакто беше доставена от ZeptoLab, първата игра Cut the Rope беше изтеглена повече от 1 милиард пъти. В момента Cut the Rope: Magic ви позволява да следвате най-актуалното преживяване на Om Nom. Ще трябва да го превърнете в свръхестествени структури и да му помогнете с възстановяващи се лакомства, взети от отвратителен магьосник с няколко умни разрязвания на въже по пътя! С повече от 160 нови загадки, които да опитате, ще се забавлявате добре, преди да се биете с новите надзорници. Играта в момента е достъпна отблокирана в HTML5 и можете да играете Cut the Rope: Magic безплатно на всяка джаджа или програма тук.

Помогнете да се грижите за вкусните лакомства на очарователния звяр, като режете въжетата! Разбийте подмолния магьосник, като върнете всички бонбони на Om Nom. Използвайте магьосничество, за да режете въжета и да използвате най-добрата си техника, така че всяко парче лакомство да се премести в Ом Ном, вашият хищен спътник.