Mini Golf Club


Mini Golf Club е разумна 3D по-малка от обичайната тестова система за голф със забавно непрекъснато взаимодействие и много нива на тестване.

Играта обединява отлични дизайни, практична физическа наука и лесни за използване контроли. Mini Golf Club тества, но забавно голф мач за всички възрасти. Искате да ударите топката в поредица от отвори на пистата, използвайки колкото се може да очаквате няколко удара.

По-малък от обикновено Golf Club е безплатна мултиплейър игра. Играйте срещу противниците си, прекарайте си страхотно и се отпуснете. Ще бъдете съпоставени с произволни индивиди в светлината на района, който ще изберете, докато играете. Можете да правите и проектирате частни мачове, където можете да посрещнете вашите спътници. Подредете някакъв начин да стоите далеч от препятствия и използвайте алтернативни маршрути, за да получите полза. Запознайте се с всяко миниголф игрище. Използвайте зони за отскачане и подобрители на скоростта, за да стигнете до целта си. Основната цел е топката да влезе в началото с толкова няколко опита, колкото наистина може да се очаква. Хайде, покажи на всички какво имаш.

Голфът е интересно спортно събитие, което е придобило значителна слава от едната страна на планетата до другата. Днес трябва да представим на вашето внимание играта Mini Golf Club, в която можете да играете голф. На екрана пред вас ще се появи зелено. На определено място ще видите топка, лежаща на земята. При определено отделяне от него ще има отвор, отделен с банер. Трябва да докоснете готово с мишката. По този начин ще извикате необикновена петниста линия, с която ще определите посоката и силата на ефекта. Направете го, когато сте подготвени. В случай, че сте определили всичко точно, топката, летяща в дадена посока, ще падне в отвора и ще получите фокуси за нея.