Bash Arena


Добре дошли в Bash Arena, вълнуваща игра, която се присъединява към сериозната дейност на класификациите Converse Shot Damnation и Hierarchical Activity. Подгответе се за чувствително прозрение за силна мечта в обстановка, пълна с мъглявина и трудности. Вашата основна цел е да унищожите, да се справите и да се издигнете като истински шеф, показвайки както на групата, така и на рояците мътност какво можете да направите!

В Bash Arena ще се изправите срещу 20 набези от решителни противници, като всяка вълна опъва нервите ви до ръба. Във всеки случай, не се страхувайте, защото имате всичко необходимо и увереност да победите всяко изпитание, хвърлено във вашата посока. Докато напредвате, ще изпитате широка гама от врагове, всеки със своите необикновени качества и техники.

След всяка вълна ще имате шанса да изберете основни ремонти, които отговарят на вашия стил на игра, да съберете партньори, които да ви помогнат в битката, и да презаредите благополучието си, за да останете в отлично състояние. Фокусите, които получавате от ефективно завършване на вълни, могат да бъдат изразходвани в раздела „Редизайн“ на преддверието, което ви позволява да подобрите капацитета си и да станете много по-заземени.

Планирайте яростна и динамична дейност, докато освобождавате способностите си на предната линия. С повече от 20 достъпни преработки можете да приспособите своя стил на игра, както предпочитате. Движението ви в Bash Arena не е ограничено до индивидуални битки, тъй като ще срещнете световно движение, което постоянно ви подсилва за бъдещи преживявания.

И все пак няма да се изправите сами пред това предизвикателство. Силни партньори и способности ви търсят, предлагайки допълнителна помощ и унищожаващи атаки. Ясните пикселни илюстрации подмладяват полето, потапяйки ви в един външно шокиращ свят.

Може ли да се каже, че сте готови да стъпите на полето и да демонстрирате своята стойност като воин? Пригответе се за постоянната активност, изнервящите вълни и екстремните битки, които ви търсят в Баш Арена. Покажете на света от какво сте направени и станете категоричен шеф.

Дръзкият рицар Робърт навлезе в района на мрачната молба, където днес привържениците на мътността ще разиграят обичая да събират зверове. Вие сте в друга удивителна уеб базирана игра Bash Arena трябва да помогне на вашата легенда да ги заличи всичките. Пред вас на екрана ще видите вашата легенда, носеща щит и с острие в ръка. Той ще бъде във фокусната точка на пентаграмата. Зверове ще го преследват от всички страни. Вие, контролирайки дейностите на легендата, трябва да ги ударите с острието си. Следователно вие ще заличите всеки един от вашите съперници и за това ще ви бъдат дадени фокуси в играта Bash Arena.

В играта "Bash Arena" няма да е необходимо да спасявате принцеси или да преминавате изтощителни мисии. Тук ще намерите просто разбиване на зъби и огромни битки за власт, злато и блясък! Играта вероятно ще се превърне в окончателен герой, унищожаващ рояци немъртви. Покажете своята скорост на реакция и умения за владеене на меч, за да издържите последвалата вълна от атаки. Пред вас има 20 ободряващи нива, на които трябва да останете срещу определена сума, докато отблъсквате рояци безмилостни животни. През изминалото време трябва да се изправите срещу много врагове, от стандартни зверове до силни мениджъри.