Hello Kitty Pinball


Котето коте обожава да играе различни умни игри. Днес тя избра да играе пинбол и вие ще се присъедините към нея в играта Hello Kitty Pinball. Преди вас на екрана ще видите стая, в която в средата има машина за игра. Вътре ще бъде зареден с различни неща. Вдясно ще има необикновена притурка. С негово съдействие трябва да изстреляте топка в бойното поле. Той ще се движи и ще удря различни статии. Съответно той ще извади очила. Бавно ще слезе. В момента, когато той пристигне в определена точка, трябва да използвате изключителни превключватели, за да го ударите обратно на бойното поле. В случай, че не можете да направите това, топката ще падне на пода и ще загубите рунда.

Пригответе се да оцените Hello Kitty Pinball, сладка аркадна игра на Pinball с участието на най-сладкото коте на планетата. Погледнете внимателно към пастелно засенчената дъска внимателно, подкарайте силата си и се подгответе да хвърляте силно оцветените топки, докато стигнете до най-високия резултат.

Направете тонените топки рикошет от едната страна към следващата, разширявайки фокуса си постепенно и помогнете на Кити да създава нови спътници заради нейния грижовен характер и сладък външен вид. Бъдете готови за бизнес и стигнете до най-високия резултат на световната класация, за да демонстрирате на света, че не сте просто уязвимо коте.

В Hello Kitty Pinball, най-сладкият и най-разпространеният герой на планетата е тук, за да ви насочи към излизане по сантименталния път. С червения си лък, розов гащеризон и риза тя ще изглежда толкова прекрасно, колкото би могло да се очаква, докато носи всичко приятно във вашия ден. В случай, че сте подготвени, Кити Уайт също!

Лондонска млада дама, живееща в голям свят! Тя се грижи за подготовката, създаването на нови спътници и инвестирането на енергия със сестра си, но винаги помнете! В нея живее пътешественик и когато се стреми към нови преживявания, няма нищо по-добро от пътуването! Нейните начинания са ефективно коригирани в книги, манга и дори телевизионни сериали. Също така, в момента тя е готова да излезе по пътя на мъдростта, за да върне адаптацията си към добре познатата аркадна игра. В случай, че сте готови да оцените тази остаряла игра с този очарователен човек, трябва да отидем в момента! С нейно съдействие играта ще бъде лесна. Трябва просто да отбележите колкото се може повече фокуси, преди часовникът да се затвори. Има многобройни пречки като мишени и пазачи, но нищо не може да я спре! Опитайте се да ги ударите, за да придобиете фокуси. Натиснете левия улов на мишката, за да насочите и изпратите топката нагоре по масата. В момента, в който ударите пазачите, ще придобиете точка. В случай, че топката удари белите области или брилянтните в долната част на екрана, ще придобиете по-голям брой фокуси, отколкото можете да си представите, и Hello Kitty ще ви хвърли засенчени с дъга топки. Добра работа! Можете дори да вкарате повече фокуси с тези топки и да победите собствения си висок резултат. Можете да проверите най-добрите си 5 високи оценки в основното меню.