Battle Heroes 3


След дълги и гневни конфликти най-накрая се радва на хармония в нациите и обхващащите региони. Никога повече не можех да чуя звънтенето на остриета и гръмотевицата на магьосническите заклинания, но се оказа, че това е само хармония преди следващата буря. Освен това отново се появи друга опасност на ръба на царството...
Легендата се показва като войник на късмета, който е изпратен извън границите на царството. Използвайте военни и мистични способности, изследвайте вселената на въображението и ремонтирайте кулите. Бойци, кули, атмосфера, магьосничество и оръжия ще помогнат за потискане на натиск на противници, преследващи строеви домове.

Battle Heroes 3 е игра за изживяване на мечтите, в която искате да спасите царството като войник на късмета за записване.

Популярната група от легенди, състояща се от няколко шампиони и артисти с различни специализации, днес отиват до границата на сферата на индивидите. Единица от нашите легенди ще се бие срещу различни видове зверове, които заплашват линейния регион на царството на индивидите. Вие в играта Battle Heroes 3 трябва да им помогнете в това преживяване. След като сте избрали легенда за себе си, ще се озовете в дворец на линията. Трябва да се лутате из неговия домейн и да събирате поръчки за убиване на животни. От този момент нататък ще излезете извън двореца и ще започнете да изследвате обхващащите терени, както и да търсите животни. След като срещнете противника, ще влезете в битка с него. Трябва да използвате бойните способности и свръхестествените способности на вашата легенда, за да нанесете вреда на противника, докато той бъде напълно унищожен. След преминаването на легендата можете да получите наградите, които са изпаднали от него. Връщайки се в двореца, ще се обърнете към начинанието и ще се съсредоточите върху него. На тях можете да закупите нови оръжия и да научите различни магьоснически заклинания.

Присъединете се и участвайте в една от най-удивителните интернет базирани игри за преструване в Battle Heroes 3! Защитете царството от предстоящото нападение на огромни натиски на коварни зверове, които са готови да плячкосват и да разрушат скромните градове, докато оценявате невероятните илюстрации и изпълнени с тънкости.

Опитайте се да не им позволите да го направят и помогнете на вашите смели герои да спрат това ужасяващо клане недвусмислено! Използвайте своите мистериозни и бойни способности, докато се опитвате да устоите на желанието за паника въпреки тази ужасна опасност и спрете за последен път ужасяващото нахлуване, което следва царството, докато разберете как да доминирате над новите оръжия, насърчете характера и силата на вашите легенди и сглобете силни защитни върхове, които да ви помогнат да издържите това немислимо преживяване.

Battle Heroes 3 е игра с опит, в която играете като войник на късмета, който е изпратен извън границите на царството. Използвайте своите способности и магьосничество за битката в тази мечтана страна. Ремонтирайте легендите, шампионите, кулите, еманациите, магьосничеството и оръжията. Разследвайте и правете магьоснически неща и освен това развивайте крилати змии или цербер.

Battle Heroes 3 е игра за RPG изживяване, в която играете като легенда, която е нает боец, изпратен извън линията на царството. Разследвайте затвора и пазете царството, ограничавайте притока на врагове. Използвайте бойни и магьоснически способности, изследвайте страната на сънищата, насърчавайте легенда и шампиони, кули, атмосфера, магьосничество, оръжия. Разследвайте и правете свръхестествени неща. Отгледайте крилата змия или цербер. Съперничайте различни играчи в полето или хванете царството и съберете признание. Съперничайте различни играчи в полето или хванете царството и съберете признание.