Fun Race 3D


Сбор от млади състезатели днес ще участва във вълнуващо съперничество. Вие сте в играта Fun Race 3d, заедно с тях по този повод. Преди вас на екрана ще видите изключително разработена песен. На началната линия ще бъдат всички членове на състезанието. При знака всички те се издигат напред по малко, придобивайки скорост. По време на транзит ще бъдат необичайно изработени механични примки. Вие ловко контролирайки вашата легенда трябва да завладее всеки един от тях. Побеждавайки всеки от опонентите си и завършвайки първо, вие ще доминирате в състезанието.

Бягай, тичай, възможно най-бързо! Дръжте се далеч от изцяло закъсненията, докато се опитвате да бъдете основният играч в крайната цел в тази забавна уеб базираща се игра. Продължавайте да бягате напред, стойте далеч от движещите се предмети и подминавайте различни спринтьори по пътя до предния край на всички желаещи. Бъдете внимателни, тази игра е много неустоима. С оглед на добре познатата игра на приложение, можете да играете този вариант онлайн на всякакви джаджи.

Fun Race 3D е основна игра, където ще се състезавате с различни герои. Вашата цел ще бъде да стигнете първо до крайната цел, за да можете да продължите към по-високо ниво. Контролите са изключително основни и трябва просто да използвате мишката и да премествате аванси. За да не е толкова естествено, има много пречки, които ви очакват. Значителен брой от тях са луди, точно като чудовището чук, който може да ви удари. Тъй като човекът може да се движи само напред, трябва да помислите как да избегнете препятствията, които се движат. Можете да спрете във всяка точка, от която се нуждаете, така че няма да се нараните.