GoBattles 2


GoBattles 2 е аркадна игра, в която се борите със спътници в редица малки игри. Тествайте времето, техниката, скоростта и пъргавината си, докато изследвате различни трудности. GoBattles 2 предлага вълнуващо и вълнуващо игрово изживяване, с непрекъснато взаимодействие, натоварено с активност и огромен избор от малки игри. Съберете спътниците си и се пригответе да се биете.

Във втората част от новата вълнуваща уеб базирана игра GoBattles 2 ще участвате в битки, състезания и различни състезания срещу различни съперници. Пред вас на екрана ще се виждат снимки, които ще изобразяват опозицията. Трябва да участвате в тях. Щраквате върху един от символите. Например, това ще бъде битка между нинджи. Пред вас на екрана ще изглежда регионът, където ще се намери вашата личност и неговият противник. При знака дуелът ще започне. Трябва да караш легендата си, за да хвърляш звезди по врага. Точно като ги хвърляте, ще нулирате лентата на живота на противника и по този начин ще го унищожите. За това ще ви бъдат дадени фокуси в играта GoBattles 2 и ще продължите към следващото съперничество.

Зашеметени от напредъка на основното пристигане на приложението, което включва няколко ободряващи малки игри, дизайнерите избраха да не спират дотук и ето следващата част или втория асортимент с нови малки игри. Игрите, запомнени за асортимента, включват игра с другари от подобна конзола и на подобен компютър. Наистина, остава само да разберете кой ще се настани на подобен екран с вас и да побърза да покаже какво може.