Teeth Runner


Почистете зъбите в тази безумна аркадна игра. Отговорите ви трябва да са бързи, тъй като искате да почистите зъбите на героите и да стоите далеч от създателите на проблеми. Съберете глупости, за да обърнете целта на играта. Опитайте се да вкарате каквито и да е фокуси на числото, което може да бъде разрешено във всяко ниво в тази причудлива и дива уеб базирана игра.

Добре дошли в Teeth Runner, най-добрата игра за зъби, която някога сте играли! В Teeth Runner директната цел е да почистите зъбите на хората: хора, зомбита, вампири, мучачо... Всички те изискват различни фиксации, така че бъдете внимателни, докато почиствате зъбите им, за да получите правилната паста за зъби!

На първо място, почистете зъбите на героите по пътя, в случай че го правите добре, може дори да отворите пастата за зъби на дъгата и да имате възможността да почистите зъбите на всички по едно и също време! Към края хвърлете пакета си лепило за зъби отвъд това, което мнозина смятат за възможно и почистете златни зъби, зъби на ръцете, пилешки зъби... Бъдете внимателни по отношение на пречките като хора с изплезен език; тази игра не се нарича lick sprinter, така че ще трябва да стоите далеч от тях в бягането си!

Отидете в магазина и проследете широк асортимент от четки за зъби, които можете да закупите. Има значително повече странни и по-удивителни артикули, много уникални като четка за тоалетна! Можете също така да закупите различни пистолети, с които да стреляте с пастата си за зъби.
Участвайте в разнообразието от условия, докато почиствате зъбите на всички по цялата планета. Имайте предвид, че трябва да почиствате зъбите си обикновено и в момента ще имате възможност да почиствате зъбите и на другите, което го прави много по-забавно! Чувствайте се свободни да се защитите, като използвате способности.

Оценете много нива, заредени с енергия, докато се забавлявате в тази забавна приключенска игра със скрити предмети, наречена Teeth Runner! Използвайте четката си за зъби и я напенете в паста за зъби, за да направите зъбите на вашите герои блестящи чисти.

И все пак, внимавайте! Не всеки от вашите клиенти са обикновени хора, някои са зверове, които се притесняват да запазят ужасния си дъх и земни усмивки. Съсредоточете се върху начина и лицата, които пресичат пътя ви, и демонстрирайте, че сте достатъчно талантлив, за да удовлетворите всички тях.

Научаваме за необходимостта да почистваме зъбите си и да се справяме с устната депресия още от младостта. Настойниците, възрастните, денталните специалисти не се уморяват да обсъждат това с двамата младежи и възрастни и все пак не всеки човек използва четка. В играта Teeth Runner ще почистите зъбите си за всички и с паста за зъби, но допълнително с нещо не особено прекрасно за проверка. Въпреки това, индивиди, а освен това и зверове, ще се превърнат във ваши пациенти и те клонят към почистване с пръст, така че зъбите им са тъмни и стряскащи. Наистина, хората, които изпъкват езика си, не се нуждаят от чистота, за да се свържат със зъбите си с каквато и да е част от въображението си, така че ги пропуснете в Teeth Runner.

Добре дошли в страхотната игра "Teeth Runner"! Днес трябваше да ви развеселим малко, така че трябва да играете една изключително интересна игра, в която ще прегазите зъбите на малките човечета с четка за зъби и ще почистите зъбите им едновременно! Обичате ли да си миете зъбите? Миете ли ги с паста за зъби или с други средства? В тази забавна игра ще имате решение за две лекарства, това са паста за зъби и компост. Станете по-скоро Dental Runner и започнете да почиствате зъбите си по приятен начин!

Наистина искате да прегледате зъбите на този голям брой разхвърляни човечета, за да почистите зъбите си с паста за зъби. Във всеки случай, ако приемем, че решите да им направите шега, тогава в този момент прегледайте зъбите им с чист оборски тор и вижте интригуващия им отговор! Има много нива, които седят здраво за вас, в които можете да участвате в времето си и да се разведряте с радост! Ще го цените, така че започнете и се забавлявайте! Късмет!