Cooking Fast 3 Ribs And Pancakes


Подредбата на играта за готвене се връща в Cooking Fast 3: Ребра и палачинки. Бихте ли могли да направите вкусни вечери за вашите клиенти? Те ще имат изключителни стандарти в тази игра на кафене.

Поемете отговорност за пламъчното печене в това външно бистро и бързо извадете всяка заявка. Вашите клиенти имат места, така че те не са изключително постоянни. Можете ли да постигнете целите си всеки ден?

Пригответе се да демонстрирате вашите готварски способности в тази девствена игра за сервиране на храна за млади дами, която можете да играете днес. Това е третата игра в аранжимента Cooking Fast и днес ще готвите и сервирате прекрасни ребра и много вкусни фланелки - бихте ли казали, че сте готови да започнете своето завладяващо участие с нашата виртуална кухня? В този момент продължете и започнете с Cooking Fast 3: Ribs And Pancakes игра за готвене за млади дами, играйте инструктаж, за да разберете как да направите вашите ароматни ястия, да получите поръчките си и да започнете да обслужвате клиентите си в най-ограниченото време, което е възможно . Съберете парите си и актуализирайте бизнеса си. Прекарайте необикновено време за готвене на ребра и фланеца в мрежата!